Bymiljøpakken

Mobilitet

I samarbeid med Kolumbus bruker vi opp mot 50 millioner kroner årlig på mobilitetstiltak. Målet er å iverksette tiltak som legger til rette for at flere kan begynne å gå, sykle og reise kollektivt.

Skjermbilde av mobilitetsdashbordet til Bymiljøpakken.no.

Mobilitetsdashbord

Bymiljøpakkens mobilitetsdashbord inkluderer data om biltrafikk, kollektivtransport, sykling, gangtrafikk og andre transportrelaterte indikatorer. Tallene er basert på sanntidsdata som samles inn fra ulike kilder.

Gå til Mobilitetsdashord
Rutebuss nummer to fra Kolumbus.

Kolumbus

Kolumbus sørger for at det blir enklere for deg å la bilen hvile iblant. Kolumbus jobber for at tog, sykkel, gåing og bildeling henger sømløst sammen med buss og båt. Du kan for eksempel ta buss og tog på samme billett - og låne bysykkelen gratis når du har en gyldig billett!

Gå til kolumbus.no

HjemJobbHjem

HjemJobbHjem er en unik bedriftsavtale som inspirerer ansatte til å kjøre litt sjeldnere til og fra jobb. Du kan for eksempel kjøpe månedsbillett for buss og lokaltog til bare 555 kroner (1 sone), 855 kroner (2 soner), eller 1115 kroner (3 soner) - eller fritt bruke bysykkelen.

Gå til hjemjobbhjem.no
Bysykler

Bysykkelen

Elektriske bysykler skal motivere og gjøre det litt enklere å la bilen stå. Du kan sykle på hele reisen din eller bruke bysykkelen sammen med buss, tog eller båt. Nå er det enda flere bysykler på Nord-Jæren og du kan leie en sykkel i Kolumbus sin billettapp. Sjekk hvor du finner ledige sykler her:

Les om bysykkelen

Bildeling

Du kan leie bil når du trenger det, i stedet for å ha bil nummer to i garasjen hele tiden.

Les om bildeling