Bymiljøpakken

Instagramkonkurranse

Den europeiske mobilitetsuken har i år temaet Mix & Move. Vi ønsker derfor å inspirere deg til å ta bilder av hvordan du beveger deg rundt på Nord-Jæren ved å sykle, gå og reise kollektivt. Ta bilde, del og vær med i konkurransen om å vinne en av tre el-sparkesykler!

Mobilitetsuken 2018

Bymiljøpakken, sammen med Kolumbus, Randaberg, Stavanger og Sola kommune, kjører i disse dager en Instagram-konkurranse for å sette fokus på mobilitet i alle former. For å delta i konkurransen trenger du bare ta et bilde av deg selv eller omgivelsene dine når du går, sykler, reiser med buss, båt eller tog. Konkurransen varer fra søndag 16. september til og med søndag 23. september.

Konkurransen – Slik deltar du:

 1. Ta et bilde hvor du går, sykler, reiser med buss, båt eller tog (eventuelt av omgivelsene dine mens du går, sykler, reiser med buss, båt eller tog).
 2. Merk bildet med emneknagg #mobilitetsugå.
 3. Fortell oss litt om motivet du legger opp (hvor det er tatt, hvilken setting etc.).
 4. For å kunne delta i konkurransen må du ha en åpen profil når bildet tas og gjennom hele konkurranseperioden.

Premier:
3 stk sparkesykler – The Urban #BRLN el-spark
3 stk 30-dagersbillett fra Kolumbus (gjennom appen Kolumbus billett)

Vilkår for konkurransen:

 1. Ved deltakelse i konkurransen godtas automatisk konkurranseregler som beskrevet her.
 2. Konkurransen er åpen for alle Instagramprofiler over 18 år, er du mellom 13 og 18 år må du få samtykke fra foresatt for å delta.
 3. Konkurransen tillater ikke bilder av andre personer enn deg selv, eller bilder som faller inn under andres opphavsrett (opphavsretten tilhører fotografen som tok bildet).
 4. Vinnerbilder plukkes ut av en jury mandag 24. september kl. 12 og blir kontaktet i etterkant.
 5. Bymiljøpakken forbeholder seg retten til å kunne vise alle bildene som er med i kon­kurransen i alle sine egne og Kolumbus’ digitale flater, med kreditering, under og etter konkurranseperioden. Ved deltakelse i konkurransen må deltakere, dersom forespurt, kunne vederlagsfritt sende inn originalfil(-er) etter konkurransen er avsluttet. Bymiljøpakken og Kolumbus forbeholder seg retten til å kunne bruke bilder i sin markedsføring frem til og med 23. september.
 6. Dersom vilkår ikke opprettholdes, eller deltakere jukser, vil det bety ekskludering fra videre deltagelse i konkurransen.
 7. Konkurransen er ikke sponset, godkjent eller administrert av eller tilknyttet Instagram.